Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken op een plek waar je echt impact kan maken en vanaf het begin de groei van een restaurant meemaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Na 11 jaar in de horeca weet ik, Ewout – oprichter van Bistro de Boterbrug, als geen ander hoe het is om vol passie hard te werken om je gasten te zien te genieten. En zoals jij voor je gasten zorgt, zorgen wij voor ons team!
Maar wie zijn wij?
Bistro de Boterbrug is nog een nieuw te openen restaurant in het centrum van Delft. Onze opening is gepland in december. Opgericht door Ewout ter Harmsel die zijn droom werkelijk maakt. Op mijn 15e ben ik als jongetje in de spoelkeuken begonnen en werd ik al direct verliefd op het werk in de horeca. Zowel tijdens mijn werk als buiten mijn werk om ben ik altijd bezig met het ontdekken van nieuwe smaken. 11 jaar lang heb ik ervaring op kunnen doen en mogen uitgroeien naar Chef-kok. Maar nu is de tijd aangebroken dat ik mijn eigen concept met alle liefhebbers ga delen op de mooiste plek in Delft, de Boterbrug.
Bistro de Boterbrug staat gelijk aan kwaliteit en gastvrijheid. We werken met een klein menu en gaan voor kwalitatieve Franse klassiekers, waarbij we werken met lokale leveranciers. Een uitgebreide wijnkaart is hierbij onmisbaar. Met een jong team met allemaal een passie voor de horeca zit gastvrijheid bij ons in het bloed. We houden ervan om mensen te zien genieten en daar zorgen wij voor.
Vanaf 1 december 2022 gaan we open, daarvoor start ons team al wel met werken.
Wie ben jij?
Uiteraard heb je net zoals ons hele team een passie voor de Franse keuken. We starten met het hele team de bistro op en samen zetten we een perfecte beleving neer voor onze gasten. Dat doe jij als bedieningsmedewerker met veel inzet en enthousiasme. Je deelt je passie met iedereen, zowel in het team als naar de gast.
Je zorgt voor de ultieme beleving bij onze gasten, we gaan dan ook voor kwaliteit en niet kwantiteit. Je neemt de tijd voor de gasten en geeft adviezen voor een onvergetelijke beleving en services.
Verder herken jij jezelf ook in:
- Minimaal een een jaar werkervaring in de horeca (voor fulltime & parttime) Zoek je een bijbaan en heb je nog geen ervaring? Dan leren wij je graag de kneepjes van het vak!
- Een echte team player, sociaal en enthousiast
- Communicatie skills
- Affiniteit met de Franse keuken en Franse wijnen.
Wat bieden wij je?
Als medewerker bediening werk je met een enthousiast en hecht team van parttime en fulltime medewerkers waarbij goed eten, goede wijn en goede service key is. Zoals jij voor onze gasten zorgt, zorgen wij graag voor ons team. Daar horen dus uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Zo bieden wij naast goede primaire arbeidsvoorwaarden zoals boven gemiddeld CAO-conform salaris ook de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Vakantiegeld
- Pensioen
- Flexibele werkuren – Wil je bijvoorbeeld maar 4 dagen per week werken of juist ieder weekend 1 dag vrij? Alles is bespreekbaar!
- Personeelskorting
- Budget voor professionele ontwikkeling
- Groei mee met het bedrijf, je bent er vanaf de start bij
- Leuke team activiteiten
Zie jij deze uitdaging zitten?
Super, wacht dan niet langer en solliciteer direct! Stuur een email naar ewout@bistrodeboterbrug.nl en we spreken je snel!